Hold en virtuel Surprise Party for en du vil fejre!

Så læs videre….

fødselsdagsrejsefilm

Måske er det din mand der fylder 40, din mor der bliver 82 eller en hel anden, du gerne vil fejre. Så tilbyder jeg en virtuel rejse hen til vennerne. Det kalder jeg…

Virtuel Surpriseparty

Anders Peter fik 37 hilsner fra hele verden

Jeanette ville gerne glæde sin mand Anders Peter på hans 40 års fødselsdag. Anders Peter og Jeanette har venner i mange lande, og Anders Peter havde en drøm om at tage ud og besøge dem sammen med familien, når han blev 40. 

Jeanette kunne se, at han var godt træt af at skulle sidde isoleret derhjemme, og derfor kontaktede hun mig. Hun ville skabe en virtuel rejse hen til vennerne.

Fra Nivå til Sønderborg, Zürich og Salt Lake City

På Anders Peters fødselsdag kunne hun så invitere ham ind foran fjernsynet, hvor Anders Peter lettede fra Nivå og landede hos venner i Zürich, Sønderborg og Salt Lake City. Her havde vennerne optaget videoer, hvor de sagde tillykke, fortalte Anders Peter, hvad han betød for dem. De fortalte om minder, de havde sammen og ønsker om at kunne ses igen i fremtiden til fest, hike, familiebesøg osv.  

Sådan foregår det

Du kontakter venner og familie og beder dem sende dig en videohilsen + et billede af deres hus udefra. Jeg sammensætter alle hilsnerne til en film, hvor du får oplevelsen af at rejse fra sted til sted. 

 

Hvordan får jeg filmen?

Det nemmeste er ofte, at jeg uploader filmen til et skjult link på YouTube. På den måde er det let vise filmen, f.eks. med chromecast. Hvis du ikke har chromecast eller et smarttv, der kan vise YouTube, kan du få filmen til download. Så kan du overføre den til en USB, som du kan stikke i dit TV. Det kan man på alle fladskærms TV. Hvis du, eller den person, der skal have filmen, har et ældre fjernsyn uden USB-indgang foreslår jeg, at du vider filmen på en computer eller iPad.    

Reaktion på viruel fest.

Fordele ved en virtuel fest

  • Til almindelige fester får du ikke snakket med alle. Her får I et intenst øjeblik foreviget.
  • Gave og surpriseparty i et.
  • 100 % lovlig fest – inviter så mange du vil!
  • 100 % smittefri – slip for angst og dårlig samvittighed ved at invitere folk fysisk.
  • Ingen mundbind.

Pris

100 kr per videohilsen ved 10-20 hilsner. 3000 kr for 30-40 hilsner. Eller efter aftale.

Prisen er inkl. moms. 

Giv en fest!