Vækst og video skaber film der styrker din forretning

Vækst og video tilbyder video og animationer til hjemmesider og sociale medier.

Video til hjemmesider

Profilvideo, virksomhedspræsentation eller corporate film. Video på din hjemmeside er den bedste metode til at møde kunderne i øjenhøjde - online.

Har du mange besøgende på hjemmesiden, som smutter uden at købe noget, så har du brug for en video på din hjemmeside. Måske har du brugt penge på annoncering for at få trafik til din side. Disse penge er spildt, hvis ikke siden formår at skabe kontakt til potentielle kunder.

Video gør at langt flere køber, skriver i din kontaktformular eller skriver sig op til dit nyhedsbrev.

Fordele ved video på hjemmeside

  • Flere kunder og leads
  • Besøgstiden på hjemmesiden forlænges
  • Potentielle kunder lærer dig at kende
  • Styrket kunderelation
  • Du markerer dig som ekspert inden for dit felt
  • Du har bedre mulighed for at fjerne kundens tvivl omkring køb

Video til sociale medier/Content marketing

Video på sociale medier hjælper til at skabe opmærksomhed om dine produkter, ydelser og dit brand.

Video fungerer rigtig godt på de sociale medier, hvis du sørger for at give lidt af din ekspertviden væk og således skaber værdi for potentielle kunder. Det er det, som kaldes pull marketing eller content marketing. Det handler om at tiltrække kunder – med venner og kontakters hjælp. Her får du hjælp af eksisterende kunder, som “liker” eller deler dit indhold med deres netværk. Husk også, at folk gerne vil underholdes, så hvis du leverer en sjov, interessant eller smuk video, så kan det også give mange visninger og deling. 

Virksomheder der sælger B2B ønsker at fremstå seriøse og dropper derfor alt med humor. Det er en skam, for så kedelige er der jo ingen, der er!