Hvad mener kunderne om Vækst og Video v/Nanna Fock

Her kan du læse om mine tidligere kunders udbytte og oplevelse med at få lavet film af Vækst og Video.

Livshistoriefilm

Nanna har lavet livshistorie videoer af mine forældre. Hun har været meget grundig omkring processes og den endelig version er af høj kvalitet. Nanna har noget professionelt udstyr og billed- samt lyd kvalitet er i top. Nanna har også brugt rigtig meget tid på at klippe filmene sammen så det færdige produkt er seværdigt. Mine forældre synes det har været sjovt at være med og jeg har lært nye spændende ting om mine forældre som vi kan få nogle gode samtaler omkring. Det er et dejligt minde at have til fremtidige generationer, bare jeg havde haft noget lignende om mine forfædre.
Portræt Kurt Stokbro
Kurt Stokbro
Tech Investor, Entreprneur

Film til hjemmesider og sociale medier

To film til Fredensborg Kommune

"Nanna har for Fredensborg Kommune lavet en film om undervisningstilbuddene til grundskolen om energi og klima. Filmen levede helt op til vores forventninger, og Nanna leverede både hvad angår deadlines og indhold."
Katja Klepsh, Energiplanlægger
Fredensborg Kommune

Video, AdWords og SEO-optimering - Anbefaling fra Mia Hübbe

Jeg arbejder på en fysioterapeut klinik i indre Kbh. som zoneterapeut og akupunktør. Mit speciale er, at hjælpe par, der ønsker at få børn, og det ville jeg gerne gøre mere tydeligt på min hjemmeside og reklamere lidt mere for. Nanna kører AdWords-kampagner for mig og kom med forslaget, at vi skulle lave en video på klinikken, hvor hun stillede mig spørgsmål om emnet barnløshed og hvordan jeg behandler. På dagen da vi lavede videoen var jeg meget nervøs, men Nanna fik mig til at slappe af og stillede grundige og fyldestgørende spørgsmål, så vi kom hele vejen rundt omkring mit arbejde. Jeg er meget glad for min video og tænkte først, at jeg ikke havde lyst til at se mig selv på video, men Nanna havde gjort et stort stykke arbejde, så videoen gjorde mig stolt. Hun havde fanget min passion for mit arbejde. Jeg får flere kunder nu, og har endda haft læger i behandling, som jeg normalt ikke ser i mit erhverv. Jeg vil klart anbefale at få lavet en video af Nanna, da hun er meget professionel omkring sit arbejde og er god til at få nye perspektiver med på videoen, som jeg ikke selv havde tænkt på.
Mia Hübbe
Feet'n Care

Video til hjemmeside og Facebook - Like2Hike

Nanna Fock har produceret en rigtig god video for LIKE2HIKE, som er blevet set af mange interesserede vandrere. Vi anbefaler andre varmt at bruge Nannas viden og kompetencer
Klaus Falsing
Like2Hike

Anbefaling fra deltagere ved workshop om videomarkedsføring

”Workshoppen med Nanna Fock var rigtig god og gav mig nye vinkler på, hvad der er vigtigt for mig at tage højde for mht. brug af video. F.eks. havde jeg ikke tænkt på forskellen mellem at bruge video på min hjemmeside og på Sociale Medier. Nanna var god til at gøre indholdet levende og relevant med eksempler og klip fra ”det virkelige liv”. Og så var det supergodt med de små praktiske øvelser, der fik os op af stolene og i gang med det samme.”

Barbara Køgs Andersen, Coach, Mentor og Workshopleder www.barbarakandersen.com

“Super godt indhold, når man er ny på videofronten. Det var let forståeligt og med god energi.”

Daphne Kjær. Kosta-Kjær, ww.kosta-kjaer.com