Valgfilm - Vind valget med video

Byråd, regionsråd eller seniorråd – Video er det nærmeste du kommer at møde dine vælgere personligt – online.

valgfilm

Bliv hørt, set og husket af flere

Lad din valgtale komme ud til mange flere. Få en video om hver af dine vigtigste mærkesager. Disse videoer kan du dele med dine venner på Facebook en ad gangen. På denne måde får du mulighed for en debat om hvert emne. 

Bliv fundet på Google og YouTube

Med din egen egen YouTube-kanal, er dine videoer altid er lette at finde fra Google og YouTubes søgefelter.

Startpris 8.000 kr. eks. moms. 3 film for 13.000 kr. eks. moms.

Er det bare dig, der skal have et par film? Eller er det partiet, der skal have film til alle kandidater? Lad os tage en dialog om dine/jeres ønsker.  

Lisbeth - 3 videoer til seniorrådsvalget

Lisbeth E. Knudsen stiller op til Fredensborg Seniorråd og har fået lavet tre film. En om hver af hendes mærkesager. Herunder kan du se en af filmene, som handler om hvad hun vil gøre for de ældre, som har brug for pleje. Se de øvrige film på Lisbeths YouTube-kanal. 

Hvorfor skal jeg have flere videoer?

Jeg vil anbefale, at du har en video per mærkesag, og at videoen maksimalt varer et minut. Kortere videoer er også godt – hvis du er god til at sige det kort. 

Hjælp dine vælgere - og søgemaskinerne!

Risikoen ved at have flere mærkesager i én video er, at dine potentielle vælgere kun hører om den første mærkesag. Både dine vælgere og Google kan bedre forstå videoer med kun et emne ad gangen.

Ultrakort video er 10-20 sekunder

Du kanogså vælge at lave en ultrakort præsentationsvideo, hvor du oplister dit valgprofgram, men så anbefaler jeg, at den er maks. 20 sekunder. Sådan en video kan du f.eks. bruge til biografreklame i valgperioden.