Velkommen i min online biograf

Her kan du se et udvalg af film, jeg har produceret, og læse lidt om, hvor på nettet og hvordan de er blevet brugt.

Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune ønskede en film om deres tiltag for at nå FNs Klimamål. 

Et af disse var at tilbyde gratis undervisningsforløb om klima og energi til folkeskolerne i kommunen. Forløbene skulle markedsføres til natur/tekniklærerne via Skolen i Virkeligheden. 

De ønskede to film. En 3-4 minutters reklame og 25 sekunders reklame til sociale medier. Læs mere på bloggen.

Feet'n Care - Mia Hübbe

Formålet med denne video er at gøre besøgende på feetncare.dk til kunder. Potentielle kunder får et indtryk af Mias faglighed og person. Det er kundens første møde med Mia.

Mia svarer i videoen på mange af de mest almindelige tvivlsspørgsmål, som potentielle kunder har. For eksempel: “Hvordan kan jeg vide om behandlingen virker?”

Mia Hübbe har fået nye kunder, f.eks. har hun nu behandlet læger. De havde set hendes video.

Udover videoen står jeg for Mias annoncering på AdWords og SEO/konverteringsoptimering af feetncare.dk

Catharina Nordlindh

Catharina er en ven af mig, og jeg havde lyst til at lave en film om hende og hendes kunst. Sikke en gave det var! Catharina er både glimrende på kamera og en vis kvinde. Hendes kunstværker maler i den grad novemberdagen lys. Vi skød den på en regnvejrsdag i november. (Mette Søberg, ArtOmonde Aps var med til at lave interview)

Videoen fik 1300 visninger på en uge og blev delt 13 gange, da Catharina lagde den på sin Facebook-side og fik mange positive kommentarer.

Kortfilmen Du ved godt at du drømmer

Som nyslået kandidat blev jeg i 2008 producer på denne film. Instruktøren og jeg fik bevilling fra Filmværkstedet, som er en talentpujle til unge under Det Danske Filminstitut. 

Jeg rejste produktionsstøtte til filmen fra DFI, Danske Filminstruktører og Dansk Journalistforbund. 

Under selve produktionen, som varede 11 dage, var jeg leder for et omrejsende filmhold på ca. 30 personer dagligt, hvoraf alle var profesionelle filmfolk og skuespillere, som arbejdede frivilligt. 

Således er filmen  mit store svendestykke som producer.

Filmen handler om Jens, der lider af skizofreni og spilles af Jacob Moth Poulsen og Sofia Saaby Mehlum m.fl. 

Skal jeg lave din film?

Er du lun på tanken om en film, der præsenterer dig, din virksomhed eller dine produkter? Læs mere om hvordan jeg producerer din film.